Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@02:56:27 GMT

۹۰ درصد پرونده‌های قاچاق به تعزیرات ارجاع می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۰۲۵۲۱

۹۰ درصد پرونده‌های قاچاق به تعزیرات ارجاع می‌شود

محمدعلی مجتهدی‌نیا در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ۱۲ تا ۱۹ تیرماه هفته «مبارزه با قاچاق کالا و ارز» نامگذاری شده که سعی می‌کنیم قانون جدید و رویکردهای کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز را برای آحاد جامعه تبیین و تشریح کنیم.

وی ترک فعل در حوزه صادرات و واردات و عدم رعایت تشریفات گمرکی را مبین قاچاق بیان کرد و گفت: در بحث واردات و صادرات اگر کالا از طریق مبادی قانونی وارد کشور نشود، قاچاق محسوب شده و قطعاً برخورد جدی با این کالاها انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: ۱۲ تیرماه سال ۸۱ با دستور مقام معظم رهبری و تأسیس مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز این موضوع مورد توجه قرار گرفت و بعد از گذشت ۲۰ سال این ستاد مأموریت یافته تا اهداف و برنامه‌های این حوزه را به دقت مورد رصد و پایش قرار دهد.

مجتهدی‌نیا همراهی ۲۶ دستگاه را در قالب کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز یادآور شد و افزود: با اصلاح قانون و ابلاغ آن از اردیبهشت ماه امسال، تلاش بر این است تا جلسات کمیسیون هر ۴۵ روز برگزار شده تا با ریاست استاندار اردبیل موضوع قاچاق کالا و ارز مورد رصد و پایش قرار گیرد.

وی استان اردبیل را استان کم حاشیه در حوزه قاچاق کالا و ارز اعلام کرد و ادامه داد: عمده مشکل ما در استان فروش نهاده‌های دامی از طریق مزایده و به صورت سراسری بود که ما مجوز لازم را دریافت کردیم تا این مزایده به صورت استانی انجام شده و دستگاه‌های متولی در این بخش ورود مناسبی را داشته باشند.

مجتهدی‌نیا از همکاری پلیس امنیت قضائی، مجموعه انتظامی، اطلاعاتی و قضائی در برخورد با عوامل مؤثر در قاچاق خاطرنشان کرد: قرار شده تا انبارهای تملیکی در شهرستان‌های مختلف راه‌اندازی شود تا امکان تأمین و ترخیص کالاها فراهم آید که ما به صورت تجمیعی در بیله‌سوار انبار یک‌هزار و ۲۵۰ تنی را برای تأمین نهاده‌های دامی مهیا کردیم و تلاش ما بر این است تا در جنوب استان نیز نظیر این انبار و سوله را تهیه و آماده کنیم.

وی به اصلاحیه قانون و ابلاغ آن از اردیبهشت ماه برای هماهنگی بیشتر دستگاه‌ها اشاره کرد و گفت: در ماه ۵۳ اصلاحیه قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مقرر شده تا اموال کشف شده تحویل دستگاه‌های مرتبط شود که نمونه آن را در کشف دارو، نهاده‌های دامی و سایر کالاهای قاچاق اعلام کرد که باید تحویل علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و دیگر دستگاه‌های مرتبط شود.

مجتهدی‌نیا اضافه کرد: هر چند تا پایان امسال این قانون به دلیل نبود زیرساخت معلق می‌ماند اما از سال آینده با تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز انتظار می‌رود به تناسب کشف کالاهای قاچاق، این کالاها تحویل دستگاه‌های مرتبط شود.

وی تعیین تکلیف ارز با منشأ وارداتی را یادآور شد و بیان کرد: مقرر شده در حوزه ارز به دقت ارز حاصل از صادرات مورد توجه قرار گرفته تا جلوی قاچاق ارز نیز از مبادی غیررسمی گرفته شود.

مجتهدی‌نیا به فعالیت سامانه جامع «تجارت و انبارها» اشاره کرد و ادامه داد: پنج قلم کالا مشمول کد شناسه معتبر شدند که مردم در خرید لوازم خانگی، لوازم یدکی، پوشاک، دارو و دخانیات باید این کد رهگیری را از سامانه تجارت مورد رصد و پایش قرار دهند.

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: ۹۰ درصد پرونده‌های ارجاعی حوزه قاچاق مربوط به تعزیرات و ۱۰ درصد مربوط به قوه قضائیه است و هموطنان می‌توانند از طریق سامانه ۱۲۴، ۱۱۰، ۱۱۳ و ۱۱۴ موارد تخلف و قاچاق کالا را گزارش دهند.

کد خبر 5529896

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری قاچاق کالاو ارز تعزیرات حکومتی صادرات و واردات گمرک مقام معظم رهبری نهاده های دامی نیروی انتظامی دارو جهاد کشاورزی بوشهر زلزله هرمزگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه زمین لرزه خراسان رضوی ویروس کرونا مشهد آمار کرونا کنکور زلزله شیراز اردبیل جهرم کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۰۲۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از ضبط سه هزار کیلوگرم هیزم قاچاق و جریمه ۳۸ میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریالی متهمان در یاسوج خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمزه لقمانی، مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: پرونده قاچاق سه هزار کیلوگرم هیزم به ارزش ۹ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال در شعبه سوم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز یاسوج رسیدگی شد.

لقمانی افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و به دلیل ارائه نشدن مدارک قانونی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط هیزم کشف شده، متهم را به پرداخت ۹ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم و برای خودرو حامل هیزم قاچاق نیز، حکم به پرداخت ۹ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال معادل ارزش هیزم قاچاق صادر کرد و در مجموع متهم به پرداخت ۱۹ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: شعبه همچنین مالک هیزم‌های قاچاق را به پرداخت ۱۹ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد. 

لقمانی افزود: ماموران منابع طبیعی و آبخیزداری با کشف هیزم قاچاق از یک کامیون، پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • محکومیت قاچاقچی پوشاک در ماکو
  • ضبط ۱۸۰ راس دام زنده قاچاق در میاندوآب
  • قاچاقچی کالا در همدان نقره داغ شد
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • محکومیت ۶ میلیاردی قاچاقچی کالا دراصفهان
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • تعزیر قاچاقچی البسه در نهبندان
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل