Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، ارسلان میری امروز در حاشیه کارگروه اقدام مشترک تنظیم بازار در کرمان اظهار داشت: در این جلسه مقرر شد تمام اتاق‌های اصناف و اتحادیه‌های سراسر استان به اعضای خود اطلاع‌رسانی کنند که هرگونه افزایش قیمت کالاها بدون گرفتن مجوز از مراجع قانونی پذیرفتنی نیست و تخلف محسوب شده و طبق قانون با آنها برخورد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان با اشاره به اینکه همه نانوایی‌های سراسر استان و کشور باید کد پذیرنده داشته باشند، گفت: نانوایی‌هایی که کد پذیرنده نگرفته باشند سهمیه آرد آنها قطع خواهد شد، همچنین نانوایی‌هایی که ساعت پخت نان خود را رعایت نکنند و یا واحد صنفی خود را تعطیل کنند بر اساس قانون ماده ۶۸ نظام صنفی با آنها برخورد می‌شود.

وی افزود: روزانه به صورت متوسط ۶ الی ۷ گشت مشترک روزانه در مرکز استان و در شهرستان‌ها یک گشت با مدیریت تعزیرات انجام می‌شود و در این گشت‌ها علاوه بر کالاهای اساسی سایر کالاهایی که در سبد خانوار موثر هستند نیز مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد.

میری تاکید کرد: علاوه بر تعزیرات حکومتی، بازرسی توسط دستگاه‌های دیگر از جمله صنعت و معدن، بسیج، جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی کرمان، اداره کل دامپزشکی و ... انجام می‌شود و پرونده‌های تشکیل شده در این گشت‌ها به تعزیرات حکومتی بر ای بررسی بیشتر و حکم ارسال می‌شوند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان خاطرنشان کرد: طی چند روز اخیر بیش از ۶۰۰ پرونده در زمینه تخلفات به تعزیرات استان ارجاع شده و برای حدود ۵۰ درصد پرونده‌ها رأی صادر شده است.

انتهای پیام/۸۰۰۱۸/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان تعزیرات حکومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۷۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد

احمدرضا جعفری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۴۲۸ واحد صنفی این شهرستان پارسال بازرسی شد که از این تعداد واحد صنفی ۱۱۸۳ واحد نانوایی‌های سطح شهرستان بوده است.

وی با اشاره به اینکه ۶۱۰ فقره پرونده در این بازه زمانی به تعزیرات حکومتی ارسال شد، افزود: از این تعداد، ۳۳۲ مورد از تخلفات شامل گرانفروشی، درج نکردن قیمت، عدم صدور فاکتور، ارائه نکردن فاکتور خرید، تقلب و تداخل صنفی است.

مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: ۲۷۸ مورد از پرونده‌های متخلف مربوط به نانوایی‌های این شهرستان است.

جعفری ادامه داد: ۸۴۰ میلیون و ۳۶۱ هزار و ۲۳ ریال بر اثر تراکنش‌های مازاد توسط نانوایی‌ها دریافت شده به بیت‌المال بازگردانده شد.

وی گفت: همچنین با پیگیری‌های انجام شده سهمیه ١١مورد نانوایی که تعداد ۵۸۲ کیسه که کسر شده بود، اصلاح و بازگردانده شد و٣٠٠ کیسه نیز به عنوان سهمیه آرد ویژه ایام ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۳ بین نانوایان توزیع شد.

کد خبر 6096867

دیگر خبرها

  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • مجازات متصدی دارو خانه دامپزشکی متقلب در اشنویه
  • جریمه ۸۷ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهدات ارزی
  • توبیخ پزشک متخلف در ارومیه
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • برخورد قاطع با عرضه خارج از شبکه لاستیک خودروی یارانه‌ای
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند